1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Creme 5G + Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm

Tv Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Creme 5G + Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

37,3 mm

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Crème 5G en de Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm ben je altijd op de hoogte van je gezondheid en blijf je verbonden met de wereld om je heen. De Galaxy Watch 6 houdt niet alleen je bloeddruk en hartslag bij, maar ook ontvang je meldingen van je nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 5. Met het indrukwekkende 7,6 inch quad hd scherm van de Fold 5 kun je comfortabel genieten van je favoriete films en series. Het voelt als een kleine tablet in je handen. Maar ook wanneer je de Fold 5 dichtklapt, kun je het 6,2 inch hd scherm gebruiken als een normale smartphone. Het grote scherm biedt genoeg ruimte om te multitasken en zelfs zware taken zoals 3D games en beeldbewerking uit te voeren. En met de optionele S Pen stylus kun je foto's en video's nog nauwkeuriger bewerken. Maak haarscherpe foto's met de camera's aan de achterkant van de Samsung Fold 5 en sla al je foto's, video's en apps op in het ruime 512 GB opslaggeheugen. Houd er wel rekening mee dat de 4.400 mAh batterij bij intensief gebruik niet altijd een hele dag meegaat. Maar met de Galaxy Watch 6 aan je zijde, kun je altijd je gezondheid in de gaten houden en nooit belangrijke meldingen missen.

Pluspunten
  • Blijf op de hoogte van je gezondheid en meldingen met de bijgeleverde Galaxy Watch 6 Classic. Open de Fold 5 en gebruik je smartphone als een kleine tablet. Je maakt gebruik van dit krachtige apparaat voor zware apps, 3D-games en multitasking.

Minpunten
  • Er zit geen oplader in de doos, dus je moet deze apart kopen. Dit apparaat is dikker en zwaarder dan andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,49 cm
Breedte 47 mm
Diepte 9 mm

Het schermdiagonaal van de televisie is 37,3 mm.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Crème van kleur. 

Bekijk ook andere televisies