1. inrichting
  2. Samsung Galaxy A14 128GB Groen 4G

Tv Samsung Galaxy A14 128GB Groen 4G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy A14 128GB Groen 4G is een geweldige smartphone voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar instapmodel. Met een opslaggeheugen van 128 GB heb je meer dan genoeg ruimte om al je favoriete apps, foto's en bestanden op te slaan. En je hoeft je geen zorgen te maken over een lege batterij, want de Samsung A14 is uitgerust met een indrukwekkende 5.000 mAh batterij die bij gemiddeld gebruik moeiteloos een hele dag meegaat. En als je toch een boost nodig hebt, kun je de batterij snel opladen met een 15 watt snellader die apart verkrijgbaar is. Maar het is niet alleen het geheugen en de batterij die indruk maken. Het grote 6,6 inch full hd scherm van de Samsung A14 biedt een comfortabele kijkervaring voor al je favoriete films en series. En dankzij de verversingssnelheid van 90 keer per seconde zien alle bewegingen op het scherm er vloeiend uit. Houd er echter rekening mee dat vanwege het formaat van het toestel, het bedienen met één hand wat lastiger kan zijn. Het enige dat de Samsung Galaxy A14 128GB Groen 4G mist, is toegang tot het 5G netwerk. Als je de maximale internetsnelheid wilt ervaren, raden we aan om te kiezen voor de Samsung Galaxy A14 5G. Maar als je op zoek bent naar een betaalbare en betrouwbare smartphone met voldoende opslagruimte en een lange batterijduur, dan is de Samsung Galaxy A14 128GB.

Pluspunten
  • Met de krachtige 5.000 mAh batterij loopt je smartphone niet snel leeg. Met de 128 GB opslagruimte heb je voldoende plaats voor je apps, foto's en bestanden. Je hebt beveiligingsupdates gegarandeerd tot maart 2027.

Minpunten
  • Doordat deze smartphone niet compatibel is met 5G, behaal je niet de maximale internetsnelheid. Het is lastig om met één hand het grote 6,6 inch scherm te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,77 cm
Breedte 7,8 cm
Diepte 0,91 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Groen van kleur. 

Bekijk ook andere televisies