1. inrichting
  2. Nokia G42 128GB Zwart 5G

Tv Nokia G42 128GB Zwart 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Nokia Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Nokia Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Nokia Unknown

Schermdiagonaal

6,56 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Nokia Unknown tv

De Nokia G42 128GB Zwart 5G is een revolutionaire smartphone die gebruikers in staat stelt om zelf hun toestel te repareren. Met vervangbare onderdelen kunnen gebruikers gemakkelijk kapotte onderdelen van hun Nokia G42 vervangen zonder deze op te hoeven sturen. Of het nu gaat om een beeldscherm, batterij, oplaadpoort of behuizing, iFixit biedt alle benodigde onderdelen om jouw Nokia G42 weer als nieuw te maken. Naast de reparatiemogelijkheden biedt de Nokia G42 ook geweldige functies voor dagelijks gebruik. Of je nu je favoriete social media-apps wilt gebruiken, wilt bellen of lichte spellen zoals Wordfeud wilt spelen, deze smartphone staat klaar voor al jouw behoeften. Met een indrukwekkende 5.000 mAh batterij gaat de Nokia G42 bij gemiddeld gebruik moeiteloos een hele dag mee. Voor het opladen maak je gebruik van een los verkrijgbare 20 watt oplader, waarmee je snel weer volledig opgeladen bent. Met zijn 6,56 inch full hd scherm biedt de Nokia G42 een groot en helder display. Dit maakt het perfect voor het bekijken van foto's en video's, maar kan soms een uitdaging zijn om met één hand te bedienen. Gelukkig is aan de achterkant van deze Nokia smartphone een standaard- en een macrolens geplaatst, zodat je prachtige foto's kunt maken en deze kunt opslaan op het ruime 128 GB opslaggeheugen. Kortom, de Nokia G42 128GB Zwart 5G is niet alleen.

Pluspunten
  • Als ze kapot gaan, vervang je zelf de oplaadpoort, batterij, behuizing en het beeldscherm. Met de krachtige batterij van 5.000 mAh raakt je smartphone niet snel leeg. Bij dagelijks gebruik komt het zelden voor dat je smartphone hapert.

Minpunten
  • Dit apparaat maakt minder mooie foto's dan andere smartphones in deze prijsklasse. Met één hand is het moeilijk om het grote scherm van 6,56 inch te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Nokia Unknown televisie

De Nokia Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,5 cm
Breedte 7,58 cm
Diepte 0,855 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,56 inch.

De Nokia Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Nokia Unknown tv is Grijs van kleur. 

Bekijk ook andere televisies