1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 4 128GB Paars 5G + Back Cover Leer Paars

Tv Samsung Galaxy Z Flip 4 128GB Paars 5G + Back Cover Leer Paars

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Bescherm je nieuwe vouwbare smartphone tegen krassen en butsen met de Samsung Galaxy Z Flip 4 128GB Paars 5G + Samsung Back Cover Leer Paars. Deze unieke smartphone heeft een groot 6,7 inch full hd scherm, waardoor je optimaal geniet van al je content. Door het formaat van het scherm bedien je de smartphone echter moeilijk met één hand. Maar geen zorgen, wanneer de Flip 4 dichtgeklapt is, is hij slechts de helft zo groot als een gemiddelde smartphone. Het compacte ontwerp maakt het makkelijk om hem overal mee naartoe te nemen. De dichtgeklapte Flip 4 beschikt over een klein 1,9 inch scherm aan de voorkant. Hierop kun je eenvoudig je berichten en meldingen aflezen, zonder de smartphone volledig te openen. Wil je handsfree selfies maken of videobellen? Dan kun je de smartphone in een hoek van 90 graden vouwen en voor je neerzetten. Zo heb je je handen vrij en kun je ongestoord genieten van je multimedia-ervaring. De Samsung Galaxy Z Flip 4 is voorzien van een krachtige 3.700 mAh batterij. Hoewel deze batterij niet erg groot is, kun je er nog steeds de hele dag mee vooruit. Soms moet je hem wel gedurende de dag opladen. Maar dat is geen probleem, want met dit toestel kun je de zwaarste apps en games moeiteloos aan. Maak redelijk scherpe foto's met de 2 camera's aan de achterkant. Hoewel ze misschien niet zo geavanceerd zijn als bij andere smartphones in.

Pluspunten
  • Bescherm de achterkant van je opvouwbare smartphone tegen vuil en beschadigingen. Zet het toestel in een hoek van 90 graden neer en houd je handen vrij tijdens het videobellen. Gebruik dit krachtige toestel voor de meest veeleisende apps en 3D-games.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh heeft een kortere levensduur dan die van andere smartphones. Het uitgeklapte scherm van 6,7 inch is moeilijk te bedienen met één hand.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,52 cm
Breedte 7,19 cm
Diepte 0,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Paars van kleur. 

Bekijk ook andere televisies