1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Plus 512GB Groen 5G + Accessoirepakket

Tv Samsung Galaxy S23 Plus 512GB Groen 5G + Accessoirepakket

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met dit accessoirepakket ben je vanaf de allereerste dag voorzien van de juiste accessoires voor je Samsung Galaxy S23 Plus 512GB Groen 5G. In tegenstelling tot Samsung zelf, bevat deze bundel een 25 watt snellader waarmee je jouw toestel in ongeveer een uur volledig kunt opladen. Met de Clear View book case bescherm je niet alleen jouw splinternieuwe S23 Plus tegen eventuele schade, maar kun je ook snel en eenvoudig je meldingen en oproepen bekijken. De Galaxy S23 Plus is een indrukwekkende smartphone met een groot en helder 6,6 inch scherm. Dankzij de full hd resolutie geniet je comfortabel van je favoriete films en series. De krachtige Snapdragon processor zorgt ervoor dat deze telefoon geschikt is voor zelfs de zwaarste taken en 3D-games. Met de 3 camera's aan de achterkant van de Galaxy S23 Plus maak je haarscherpe foto's en zelfs 8K video's. En met maar liefst 512 GB opslagruimte heb je genoeg ruimte voor al je foto's, apps en opgeslagen films en series. Bovendien gaat de 4.700 mAh batterij bij gemiddeld gebruik de hele dag mee, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen ervan.

Pluspunten
  • Met de hoes en de oplader inbegrepen in het accessoirepakket, ben je direct klaar om te beginnen. Deze krachtige telefoon is geschikt voor veeleisende apps en 3D-games. Je ontvangt Android-updates tot en met februari 2027, dus je bent verzekerd van de nieuwste software.

Minpunten
  • Het is moeilijk om het grote 6,6 inch scherm met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,78 cm
Breedte 7,62 cm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies