1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Zwart 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

Tv Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Zwart 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Zwart 5G is een innovatieve vouwbare smartphone die je binnen no-time oplaadt met de meegeleverde Samsung Oplader 25 Watt Zwart. Met deze oplader is de batterij van de Flip 5 in slechts 30 minuten ongeveer voor de helft opgeladen, zodat je snel weer verder kunt. Deze telefoon heeft een handig formaat dat gemakkelijk in je broekzak past en beschikt over een indrukwekkend 6,7 inch full HD-scherm dat je eenvoudig kunt openen en sluiten. Daarnaast is er aan de buitenkant van de dichtgeklapte Flip 5 een klein 3,4 inch scherm aanwezig waarop je berichten kunt lezen of video's kunt bekijken. Je kunt de smartphone ook in een hoek van 90 graden vouwen en neerzetten, waardoor het maken van selfies of videobellen met vrienden zeer eenvoudig wordt. Met de twee camera's aan de achterkant van de Galaxy Flip 5 maak je haarscherpe foto's, terwijl je al je foto's, video's en apps kunt opslaan op het royale 512 GB opslaggeheugen. Deze telefoon is geschikt voor zelfs de meest veeleisende taken, zoals het spelen van 3D-games. De kleine 3.700 mAh batterij kan tijdens de dag soms wel een oplaadbeurt gebruiken, maar met de Samsung Oplader 25 Watt Zwart is dat geen enkel probleem.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader laad je de batterij binnen een halfuur voor de helft op. Klap de Flip 5 dicht en neem hem eenvoudig mee in je tas of broekzak. Zet het toestel in een hoek van 90 graden neer en houd je handen vrij tijdens het videobellen.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh gaat minder lang mee dan die van andere smartphones. Met de camera's maak je minder scherpe foto's in vergelijking met andere smartphones in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,51 cm
Breedte 7,79 cm
Diepte 0,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies