1. inrichting
  2. Samsung Galaxy A54 128GB Paars 5G + Samsung Snellader Zwart

Tv Samsung Galaxy A54 128GB Paars 5G + Samsung Snellader Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,4 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy A54 128GB Paars 5G + Samsung Snellader Zwart hoef je je nooit meer zorgen te maken over een lege batterij. Deze smartphone laadt namelijk razendsnel op, binnen slechts één uur is je batterij weer volledig opgeladen. Dit betekent dat je altijd en overal kunt genieten van een langdurig gebruik van je telefoon, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een tekort aan batterijduur. De Samsung Galaxy A54 is uitgerust met maar liefst 3 camera's aan de achterkant, waardoor je de mooiste foto's kunt maken. Of je nu een standaardfoto wilt maken, een groothoekfoto van een indrukwekkend gebouw wilt vastleggen of een scherpe foto wilt maken van een klein voorwerp zoals een bloem of een insect, met deze camera's kan het allemaal. Bovendien beschikt de telefoon over een opslaggeheugen van 128 GB, waardoor je voldoende ruimte hebt om al je foto's, apps en andere bestanden op te slaan. Naast zijn indrukwekkende camera's en opslagcapaciteit, heeft de Samsung Galaxy A54 ook een grote 5.000 mAh batterij die met gemak een hele dag meegaat bij gemiddeld gebruik. Daarnaast kun je genieten van een comfortabele kijkervaring op het 6,4 inch full HD-scherm. Houd er wel rekening mee dat je door het formaat van het toestel het soms lastig kunt vinden om het met één hand te bedienen. Kortom, met de Samsung Galaxy A54 128GB Paars 5G + Samsung Snellader Zwart ben je.

Pluspunten
  • Laad je A54 volledig op in ongeveer één uur met de oplader die is bijgeleverd. Met deze smartphone maak je scherpere foto's dan met andere apparaten in deze prijsklasse. Je ontvangt beveiligingsupdates tot en met maart 2028.

Minpunten
  • Het is moeilijk om het grote 6,4 inch scherm met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,82 cm
Breedte 7,67 cm
Diepte 0,82 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,4 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies