1. inrichting
  2. Apple iPhone 13 128GB RED

Tv Apple iPhone 13 128GB RED

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Apple Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Apple Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Apple Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Apple Unknown tv

Met de Apple iPhone 13 128GB RED maak je niet alleen scherpere foto's dan ooit tevoren, maar ook bij weinig licht produceer je heldere en kleurrijke foto's. De verbeterde camera's en beeldstabilisatie zorgen ervoor dat je foto's minder snel bewegen, waardoor ze nog scherper zijn. Daarnaast biedt de nieuwe Cinematic Mode je de mogelijkheid om het onderwerp of de persoon waarop je wilt scherpstellen te veranderen, zowel tijdens als na het filmen. Met een opslaggeheugen van 128GB heb je voldoende ruimte voor al je favoriete apps en bestanden. Daarnaast valt de smalle inkeping voor de FaceTime camera nauwelijks op, waardoor je optimaal kunt genieten van het scherpe 6,1 inch scherm. Dankzij de nieuwe A15 Bionic Chip en 4GB werkgeheugen is de iPhone 13 sneller en krachtiger dan eerdere modellen. Bovendien gaat de grote batterij maar liefst 2,5 uur langer mee dan die van de iPhone 12, waardoor je de hele dag door kunt gaan zonder tussentijds opladen. Let op: Apple levert geen oplader en oordopjes mee, dus gebruik je huidige accessoires of schaf ze los aan. Kies voor de Apple iPhone 13 128GB RED en ontdek de ongeëvenaarde mogelijkheden van deze krachtige en stijlvolle smartphone.

Pluspunten
  • Je kijkt films en series in hoge kwaliteit op het scherpe 6,1 inch OLED-scherm. De grote batterij gaat bij normaal gebruik een hele dag mee zonder tussentijds opladen. Deze iPhone is kleiner dan de iPhone Xr/11 en kun je net zoals de iPhone 8/X/Xs/12 bedienen met één hand.

Minpunten
  • Een oplader en oordopjes worden niet automatisch meegeleverd, daarom moet je ze apart aanschaffen. Er is geen telelens beschikbaar om zonder kwaliteitsverlies in te zoomen, zoals bij de iPhone 13 Pro (Max). Het apparaat heeft geen 3,5 mm aansluiting waar je een koptelefoon of oordopjes op kunt aansluiten.

Veelgestelde vragen over de Apple Unknown televisie

De Apple Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,67 cm
Breedte 7,15 cm
Diepte 0,77 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Apple Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Apple Unknown tv is Rood van kleur. 

Bekijk ook andere televisies