1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Mint 5G + Galaxy Watch 6 Zwart 40mm

Tv Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Mint 5G + Galaxy Watch 6 Zwart 40mm

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

33,3 mm

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Galaxy Watch 6 Zwart 40mm blijf je niet alleen stijlvol, maar ook gezond. Deze smartwatch houdt namelijk nauwlettend je bloeddruk en hartslag in de gaten, zodat je altijd op de hoogte bent van je gezondheid. Daarnaast ontvang je ook meldingen van je nieuwe Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Mint 5G op je pols. De Samsung Galaxy Z Flip 5 is een revolutionaire vouwbare smartphone die gemakkelijk in je broekzak past. Het 6,7 inch full hd scherm kan moeiteloos open en dicht worden geklapt. Maar dat is niet alles! Aan de buitenkant van de dichtgeklapte Flip 5 bevindt zich een compact 3,4 inch scherm waarop je snel en eenvoudig berichten kunt lezen of video's kunt bekijken. Daarnaast kun je de smartphone ook in een hoek van 90 graden vouwen en neerzetten, zodat je moeiteloos de perfecte selfie kunt maken of kunt videobellen met je vrienden. Met de twee krachtige camera's aan de achterkant maak je altijd scherpe foto's van hoge kwaliteit. En dankzij het ruime opslaggeheugen van 512 GB kun je al je foto's, video's en apps probleemloos opslaan. Of je nu 3D-games speelt of intensieve taken uitvoert, de Galaxy Flip 5 kan het allemaal aan. En als de 3.700 mAh batterij toch leeg raakt gedurende de dag, kun je deze eenvoudig weer opladen.

Pluspunten
  • Blijf op de hoogte van je gezondheid en meldingen met de bijgeleverde Galaxy Watch 6. Klap de Flip 5 dicht en neem hem eenvoudig mee in je tas of broekzak. Zet het apparaat in een hoek van 90 graden neer en houd je handen vrij tijdens het videobellen.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh gaat niet zo lang mee als die van andere smartphones. Met de camera's maak je minder scherpe foto's dan de camera's van andere smartphones in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,51 cm
Breedte 40 mm
Diepte 9 mm

Het schermdiagonaal van de televisie is 33,3 mm.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Groen van kleur. 

Bekijk ook andere televisies