1. inrichting
  2. Sony Xperia 10 V 128GB Paars 5G

Tv Sony Xperia 10 V 128GB Paars 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Sony Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Sony Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Sony Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Sony Unknown tv

De Sony Xperia 10 V 128GB Paars 5G is een indrukwekkende smartphone die perfect in je broekzak past. Met zijn compacte formaat van 6,1 inch en full hd scherm geniet je van haarscherpe beelden en levendige kleuren. Maar dat is niet alles, want deze smartphone is uitgerust met maar liefst 3 camera's aan de achterkant. Dit betekent dat je foto's kunt maken als een professionele fotograaf. De standaard-, groothoek- en telelens zorgen ervoor dat je elk detail kunt vastleggen, zelfs van veraf. En met de telelens kun je tot 2 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit. Met een opslagcapaciteit van 128 GB heb je genoeg ruimte om al je foto's, apps en bestanden op te slaan. En als je meer ruimte nodig hebt, kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden met een micro sd kaart van maximaal 1 TB. Deze smartphone is perfect voor dagelijks gebruik, of je nu naar muziek luistert via Spotify, video's bekijkt op YouTube of Netflix, of gewoon geniet van je favoriete apps. En dankzij de grote 5.000 mAh batterij gaat de Sony Xperia 10 V bij gemiddeld gebruik de hele dag mee. En als de batterij toch leeg raakt, kun je hem eenvoudig opladen met een los verkrijgbare oplader. Met de Sony Xperia 10 V 128GB Paars 5G ben je altijd verbonden en geniet je van een geweldige smartphone-ervaring.

Pluspunten
  • Met deze smartphone maak je scherpere foto's dan met andere toestellen uit deze prijsklasse. Je bekijkt films en series in hoge kwaliteit op het scherpe full hd scherm. Dankzij het compacte 6,1 inch scherm past dit toestel gemakkelijk in je broekzak. Met deze smartphone maak je scherpere foto's dan met andere toestellen in dezelfde prijsklasse. Films en series kunnen in hoge kwaliteit worden bekeken op het scherpe full hd-scherm. Dankzij het compacte 6,1 inch scherm past deze telefoon gemakkelijk in je broekzak.

Minpunten
  • Deze telefoon ondersteunt geen draadloos opladen.

Veelgestelde vragen over de Sony Unknown televisie

De Sony Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,5 cm
Breedte 6,8 cm
Diepte 0,83 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Sony Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Sony Unknown tv is Paars van kleur. 

Bekijk ook andere televisies