1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Crème 5G + Galaxy Watch5 Zilver 44mm

Tv Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Crème 5G + Galaxy Watch5 Zilver 44mm

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

44 mm

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Crème 5G + Galaxy Watch5 Zilver 44mm haal je het beste van beide werelden in huis. De Galaxy Watch5 stelt je in staat om snel en eenvoudig meldingen en oproepen te bekijken die binnenkomen op je nieuwe Samsung Galaxy S23 Ultra. Maar dat is niet alles, want met deze smartwatch kun je ook contactloos betalen en krijg je een uitgebreid inzicht in je gezondheid dankzij de verschillende sensoren. De S23 Ultra is een smartphone die je versteld doet staan met zijn uitstekende camera's. Met maar liefst 4 camera's aan de achterkant maak je haarscherpe foto's en 8K video's. Bovendien kun je tot 10 keer inzoomen met de telelens, zonder dat je foto's kwaliteit verliezen. En met het ruime opslaggeheugen van 512 GB kun je al je foto's, apps en opgeslagen series en films gemakkelijk bewaren. Het grote 6,8 inch quad hd scherm zorgt ervoor dat je comfortabel kunt genieten van al je favoriete films en series. En dankzij de krachtige Snapdragon processor kun je zonder problemen de zwaarste taken uitvoeren. Ben je iemand die graag aantekeningen maakt? Dan zul je blij zijn met de meegeleverde S Pen stylus, waarmee je nauwkeurige aantekeningen kunt maken. En last but not least, de grote 5.000 mAh batterij zorgt ervoor dat je bij gemiddeld gebruik de hele dag door kunt gaan, zonder je zorgen te maken over een lege batterij.

Pluspunten
  • Bekijk uw meldingen en beantwoord inkomende oproepen op de bijgeleverde Galaxy Watch5. Met de grote opslagcapaciteit van 512 GB heb je voldoende ruimte voor al je apps en mediabestanden. Met de telelens kun je tot 10 keer inzoomen zonder kwaliteitsverlies.

Minpunten
  • Met één hand is het lastig om het grote 6,8 inch scherm te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,34 cm
Breedte 44 mm
Diepte 0,89 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 44 mm.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Crème van kleur. 

Bekijk ook andere televisies