1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 128GB Roze 5G + Accessoirepakket

Tv Samsung Galaxy S23 128GB Roze 5G + Accessoirepakket

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met het Samsung Galaxy S23 128GB Roze 5G + Accessoirepakket ben je direct voorzien van alle juiste accessoires voor je nieuwe Samsung Galaxy S23 128GB Roze 5G. Samsung levert zelf geen oplader mee, maar in deze bundel zit een krachtige 25 watt snellader waarmee je je toestel in slechts ongeveer een uur volledig kunt opladen. Daarnaast bevat het pakket ook een handige Clear View book case, waarmee je jouw S23 beschermt tegen schade en tegelijkertijd snel meldingen en oproepen kunt bekijken. De Samsung Galaxy S23 is een compacte en krachtige smartphone, die gemakkelijk met één hand te bedienen is dankzij het 6,1 inch full HD-scherm. Met deze Samsung smartphone kun je moeiteloos genieten van je favoriete 3D-games of andere zware apps. Bovendien is de S23 uitgerust met maar liefst 3 camera's aan de achterkant: een standaard-, groothoek- en telelens. Hiermee leg je prachtige foto's en video's vast. Met het 128GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte voor al je media en apps, maar als je meer ruimte nodig hebt, kun je ook kiezen voor het 256GB model. Het enige kleine nadeel van de Samsung Galaxy S23 is de 3.900 mAh-batterij, die iets aan de kleinere kant is. Echter, bij gemiddeld gebruik gaat de batterij nog steeds een hele werkdag mee. Kortom, met het Samsung Galaxy S23 128GB Roze 5G.

Pluspunten
  • Met de hoes en de oplader van het accessoirepakket ben je meteen klaar om te beginnen. Deze krachtige smartphone is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-games. Je kunt dit compacte toestel met een 6,1 inch scherm gemakkelijk met één hand bedienen.

Minpunten
  • De batterij van 3.900 mAh heeft een kortere levensduur dan die van andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,63 cm
Breedte 7,09 cm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies