1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Mint 5G

Tv Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Mint 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Mint 5G is een innovatieve smartphone die je eenvoudig in je broekzak kunt meenemen. Met zijn opvouwbare ontwerp past hij perfect in je dagelijkse leven. Wanneer je het 6,7 inch full hd-scherm opent en sluit, geniet je van een naadloze ervaring. Daarnaast heeft deze smartphone een handig 3,4 inch scherm aan de buitenkant wanneer hij dichtgeklapt is. Hierop kun je gemakkelijk berichten lezen of video's bekijken. Dankzij de handige vouwfunctie kun je de smartphone ook in een hoek van 90 graden plaatsen, waardoor je moeiteloos selfies kunt maken of kunt videobellen met je vrienden. Met de twee camera's aan de achterkant kun je scherpe foto's maken, hoewel de kwaliteit iets lager is dan die van andere smartphones in dezelfde prijsklasse. Met maar liefst 512 GB opslagruimte kun je al je foto's, video's en apps probleemloos opslaan. Bovendien is de Galaxy Flip 5 geschikt voor de meest veeleisende taken, zoals het spelen van 3D-games en het bewerken van foto's en video's. Houd er echter rekening mee dat de batterij met een capaciteit van 3.700 mAh soms gedurende de dag moet worden opgeladen.

Pluspunten
  • Doe de Flip 5 dicht en neem hem makkelijk mee in je tas of broekzak. Plaats het apparaat in een hoek van 90 graden en houd je handen vrij tijdens het videobellen. Je kunt deze krachtige apparatuur gebruiken voor de zwaarste apps en 3D-games.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh heeft een kortere levensduur dan die van andere smartphones. Met de camera's maak je minder scherpe foto's dan met andere smartphones in dezelfde prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,51 cm
Breedte 7,79 cm
Diepte 0,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Groen van kleur. 

Bekijk ook andere televisies