1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Creme 5G + Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm

Tv Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Creme 5G + Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

37,3 mm

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Crème 5G en de Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm ben je niet alleen verbonden met de wereld om je heen, maar blijf je ook op de hoogte van je gezondheid. De Galaxy Watch 6 houdt namelijk je bloeddruk en hartslag bij, zodat je altijd inzicht hebt in je welzijn. Daarnaast ontvang je eenvoudig meldingen op je nieuwe Fold 5, zodat je niets hoeft te missen. De Samsung Galaxy Z Fold 5 biedt een unieke ervaring door zijn innovatieve ontwerp. Met een 7,6 inch quad hd scherm kun je het toestel openklappen en als kleine tablet gebruiken. Hierdoor kun je comfortabel naar je favoriete films en series kijken, met alle ruimte die je nodig hebt. Wanneer je het toestel dichtklapt, kun je het 6,2 inch hd scherm gebruiken als normale smartphone. Dit maakt multitasken eenvoudig en zorgt ervoor dat je zelfs zware taken, zoals 3D games en beeldbewerking, moeiteloos kunt uitvoeren. Daarnaast kun je met de los verkrijgbare S Pen stylus foto's en video's extra nauwkeurig bewerken. Met de camera's aan de achterkant van de Samsung Galaxy Z Fold 5 maak je haarscherpe foto's die je direct kunt opslaan op het ruime 256 GB opslaggeheugen. Mocht je echter meer ruimte nodig hebben, dan kun je ook kiezen voor de 512 GB variant. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat de 4.400 mAh batter.

Pluspunten
  • Blijf op de hoogte van je gezondheid en meldingen met de bijgeleverde Galaxy Watch 6 Classic. Klap de Fold 5 open en gebruik je smartphone als een kleine tablet. Gebruik dit krachtige apparaat voor de meest veeleisende apps, 3D games en multitasking.

Minpunten
  • Er zit geen oplader in de doos, dus je moet deze apart kopen. Deze telefoon is dikker en zwaarder dan andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,49 cm
Breedte 47 mm
Diepte 9 mm

Het schermdiagonaal van de televisie is 37,3 mm.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Crème van kleur. 

Bekijk ook andere televisies