1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Plus 256GB Groen 5G + Duo Draadloze Oplader 15W

Tv Samsung Galaxy S23 Plus 256GB Groen 5G + Duo Draadloze Oplader 15W

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy S23 Plus 256GB Groen 5G ben je helemaal klaar voor de toekomst. Deze krachtige smartphone biedt niet alleen supersnel internet met 5G, maar heeft ook nog eens een indrukwekkende opslagcapaciteit van 256 GB. Hiermee kun je moeiteloos al je foto's, apps en andere bestanden opslaan, zonder je zorgen te maken over ruimtegebrek. En mocht je nog meer ruimte nodig hebben, dan is er ook nog een 512 GB model beschikbaar. Maar dat is niet alles. De Samsung Galaxy S23 Plus wordt geleverd inclusief de handige Duo Draadloze Oplader 15W. Hiermee kun je niet alleen je smartphone opladen, maar ook gelijktijdig je Galaxy Watch of draadloze oordopjes. Zo ben je altijd en overal voorzien van voldoende batterijduur. En dankzij de snelle oplaadmogelijkheden hoef je nooit lang te wachten voordat je weer volledig gebruik kunt maken van je toestel. In slechts 2 uur is je Samsung Galaxy S23 Plus weer helemaal opgeladen. Naast de geweldige specificaties en de handige draadloze oplader, biedt de Samsung Galaxy S23 Plus nog veel meer. Met het grote 6,6 inch scherm geniet je optimaal van je favoriete films en series in full hd-kwaliteit. En dankzij het 8 GB werkgeheugen en de krachtige Snapdragon processor kun je moeiteloos multitasken en zelfs de zwaarste taken en 3D games uitvoeren. De 3 camera's aan de achterkant van.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde draadloze oplader laad je jouw nieuwe S23 Plus volledig op in 2 uur. Dit krachtige apparaat is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-games. Je krijgt Android-updates tot en met februari 2027, verzekerd.

Minpunten
  • Het is moeilijk om het grote 6,6 inch scherm met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,78 cm
Breedte 7,62 cm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies