1. inrichting
  2. Samsung Galaxy A54 128GB Zwart 5G + Samsung Clear View Book Case Zwart

Tv Samsung Galaxy A54 128GB Zwart 5G + Samsung Clear View Book Case Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,4 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Bescherm zowel de voor- als achterkant van je smartphone met de Samsung Galaxy A54 128GB Zwart 5G + Samsung Clear View Book Case Zwart. Dit handige hoesje heeft een doorzichtig gedeelte op de voorflap, zodat je de tijd en meldingen kunt zien zonder het hoesje open te klappen. Bovendien zorgt de groothoeklens ervoor dat je prachtige foto's kunt maken van grote gebouwen, zelfs van dichtbij. Met de macrolens kun je ook scherpe foto's maken van kleine voorwerpen, zoals bloemen of insecten. Met een opslagcapaciteit van 128 GB kun je al je foto's, apps en bestanden gemakkelijk opslaan. En dankzij de grote 5.000 mAh batterij gaat je telefoon de hele dag mee, zelfs bij gemiddeld gebruik. Als je de batterij wilt opladen, kun je gebruik maken van een apart verkrijgbare 25 watt snellader. Het 6,4 inch full hd scherm zorgt ervoor dat je comfortabel kunt genieten van je favoriete films en series. Houd er wel rekening mee dat het toestel vanwege zijn formaat moeilijk met één hand te bedienen is. Met de Samsung Galaxy A54 128GB Zwart 5G + Samsung Clear View Book Case Zwart ben je verzekerd van optimale bescherming en functionaliteit voor jouw smartphone.

Pluspunten
  • Je beschermt de achterkant en het scherm tegen krassen en stoten met de bijgeleverde hoes. Met dit mobieltje maak je scherpere foto's dan met andere apparaten in deze prijsklasse. Je hebt beveiligingsupdates tot en met maart 2028.

Minpunten
  • Samsung levert geen oplader mee, je moet deze apart kopen. Het grote 6,4 inch scherm is lastig te bedienen met één hand.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,82 cm
Breedte 7,67 cm
Diepte 0,82 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,4 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies