1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Groen 5G + Duo Draadloze Oplader 15W

Tv Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Groen 5G + Duo Draadloze Oplader 15W

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,8 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Duo Draadloze Oplader 15W laad je jouw nieuwe Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Groen 5G in slechts 2 uur volledig op. Deze krachtige oplader biedt niet alleen de mogelijkheid om je telefoon op te laden, maar ook om gelijktijdig je Galaxy Watch of draadloze oordopjes van stroom te voorzien. Met de S23 Ultra geniet je van een smartphone met uitmuntende camera's. De 4 camera's aan de achterkant van het toestel maken haarscherpe foto's en zelfs 8K video's. Bovendien verlies je geen kwaliteit wanneer je tot maar liefst 10 keer inzoomt met de telelens. Met een ruime opslagcapaciteit van 512 GB kun je moeiteloos al je foto's, apps en opgeslagen series en films bewaren. Het grote 6,8 inch scherm van de Galaxy S23 Ultra zorgt voor een meeslepende kijkervaring, hoewel het bedienen van het toestel met één hand wat lastiger kan zijn. Dankzij de scherpe quad hd resolutie geniet je echter optimaal van je favoriete films en series. Bovendien is de S23 Ultra uitermate geschikt voor de zwaarste taken en kun je snel schakelen tussen verschillende apps. Met de meegeleverde S Pen stylus kun je nauwkeurige aantekeningen maken en foto's en video's bewerken. En dankzij de krachtige 5.000 mAh batterij gaat het toestel bij gemiddeld gebruik moeiteloos een hele dag mee. Mocht de batterij toch leeg.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde draadloze oplader kun je jouw nieuwe S23 Ultra in 2 uur volledig opladen. Op de ruime opslagcapaciteit van 512 GB heb je genoeg ruimte voor al je apps en mediabestanden. Met de telelens kun je tot 10 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit.

Minpunten
  • Met één hand bedien je het grote 6,8 inch scherm moeilijk.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,34 cm
Breedte 7,81 cm
Diepte 0,89 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,8 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies