1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Paars 5G + Samsung Accessoirepakket

Tv Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Paars 5G + Samsung Accessoirepakket

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Paars 5G is een geavanceerde smartphone die wordt geleverd met een handige back cover om je telefoon te beschermen tegen schade. Met de meegeleverde Samsung 25 Watt oplader kun je de Flip 5 binnen slechts 30 minuten voor de helft opladen, zodat je altijd snel weer gebruik kunt maken van je telefoon. Deze vouwbare smartphone heeft een handig formaat waardoor hij gemakkelijk in je broekzak past. Je kunt het 6,7 inch full hd scherm eenvoudig open en dicht klappen, waardoor je snel toegang hebt tot al je apps en functies. Wat deze telefoon echt uniek maakt, is het kleine 3,4 inch scherm aan de buitenkant van de dichtgeklapte Samsung Flip 5. Hierop kun je gemakkelijk berichten lezen of video's bekijken zonder je telefoon volledig te openen. Daarnaast kun je de smartphone in een hoek van 90 graden vouwen en neerzetten, zodat je moeiteloos selfies kunt maken of kunt videobellen met vrienden. Met de 2 camera's aan de achterkant kun je scherpe foto's maken en al je herinneringen vastleggen. Dankzij het ruime 512 GB opslaggeheugen heb je genoeg ruimte om al je foto's, video's en apps op te slaan. Of je nu zware taken wilt uitvoeren, zoals het spelen van 3D-games, of gewoonweg de hele dag door wilt kunnen vertrouwen op je telefoon, de Galaxy Flip 5 is perfect geschikt. Met de kleine 3.700 mAh batterij.

Pluspunten
  • Met de case en de oplader heb je meteen alles wat je nodig hebt voor een goede start met je Flip 5. Vouw de Flip 5 dicht en neem hem eenvoudig mee in je tas of broekzak. Zet het apparaat neer in een hoek van 90 graden en heb je handen vrij tijdens het videobellen.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh heeft een kortere levensduur dan die van andere smartphones. De camera's leveren minder scherpe foto's op dan die van andere smartphones in dezelfde prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,51 cm
Breedte 7,79 cm
Diepte 0,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies