1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 256GB Groen 5G + Duo Draadloze Oplader 15W

Tv Samsung Galaxy S23 256GB Groen 5G + Duo Draadloze Oplader 15W

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy S23 256GB Groen 5G + Duo Draadloze Oplader 15W heb je alles wat je nodig hebt voor een optimale smartphone-ervaring. Deze compacte en krachtige smartphone is uitgerust met een 6,1 inch full hd scherm, waardoor je moeiteloos kunt navigeren en je favoriete apps kunt gebruiken met slechts één hand. Of je nu graag 3D-games speelt of andere zware apps gebruikt, de S23 biedt de snelheid en prestaties die je nodig hebt. Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de Samsung Galaxy S23 is de camerakwaliteit. Met de drie camera's aan de achterkant, waaronder een standaard-, groothoek- en telelens, kun je prachtige foto's maken vanuit verschillende perspectieven. De telelens stelt je zelfs in staat om tot 3 keer in te zoomen zonder dat je foto's aan scherpte verliezen. Met een opslagcapaciteit van 256 GB heb je voldoende ruimte om al je foto's, video's, apps en andere bestanden op te slaan. Wat deze bundel nog aantrekkelijker maakt, is de meegeleverde Samsung Duo Draadloze Oplader 15W. Hiermee kun je niet alleen je Samsung Galaxy S23 draadloos opladen, maar ook tegelijkertijd je Galaxy Watch of draadloze oordopjes. Dankzij de snellaadfunctie is je smartphone binnen 2 uur volledig opgeladen, zodat je altijd klaar bent voor gebruik. En als je onderweg bent, kun je de batterij in sle.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde draadloze oplader kan je jouw nieuwe S23 volledig opladen in 2 uur. Dit krachtige apparaat is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-games. Je kan dit compacte apparaat met een 6,1 inch scherm gemakkelijk met één hand bedienen.

Minpunten
  • De batterij van 3.900 mAh gaat korter mee dan die van andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,63 cm
Breedte 7,09 cm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies