1. inrichting
  2. Samsung Galaxy A52s 128GB Zwart 5G Enterprise Editie

Tv Samsung Galaxy A52s 128GB Zwart 5G Enterprise Editie

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,5 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy A52s 128GB Zwart 5G Enterprise Editie is speciaal ontworpen voor zakelijk gebruik en biedt diverse handige functies. Met de meegeleverde Samsung Knox Suite kun je veilig en centraal alle zakelijke smartphones binnen jouw organisatie installeren en beheren. Bovendien ontvang je regelmatige beveiligingsupdates tot en met augustus 2025, waardoor al je vertrouwelijke informatie veilig blijft op dit toestel. De Samsung A52s is een krachtige middenklasse smartphone die moeiteloos schakelt tussen verschillende taken, zoals het bewerken van Word-documenten, het beheren van Google Drive en het lezen van e-mails. Met het ruime 128 GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte om al je apps en bestanden op te slaan. En als dat nog niet genoeg is, kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden met een geheugenkaart tot wel 1 TB. Het grote 6,5-inch full HD-scherm zorgt ervoor dat je al je berichten comfortabel kunt lezen. Houd er echter rekening mee dat het bedienen van de A52s met één hand wat lastiger kan zijn vanwege het formaat. Met de camera's aan de achterkant maak je scherpe foto's van hoge kwaliteit. En dankzij de krachtige 4.500 mAh-batterij gaat het toestel bij gemiddeld gebruik de hele dag mee. Bovendien ondersteunt de A52s snelladen met 25W, waardoor je hem in iets meer dan een uur volledig kunt opladen.

Pluspunten
  • Je ontvangt Samsung Knox Suite gratis bijgeleverd. Dit apparaat is krachtig, dus je kunt soepel schakelen tussen verschillende, middelzware apps. Je hebt garantie op regelmatige beveiligingsupdates tot en met augustus 2025.

Minpunten
  • Je hebt moeite om het grote scherm van 6,5 inch met één hand te bedienen. Met de bijgeleverde oplader van 15 watt behaal je niet de maximale oplaadsnelheid.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,99 cm
Breedte 7,51 cm
Diepte 0,84 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,5 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies