1. inrichting
  2. Motorola Moto G13 128GB Zwart

Tv Motorola Moto G13 128GB Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Motorola Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Motorola Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Motorola Unknown

Schermdiagonaal

6,53 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Motorola Unknown tv

De Motorola Moto G13 128GB Zwart is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een betaalbare smartphone met geavanceerde camerafuncties. Met de drie verschillende lenzen aan de achterkant van het toestel, waaronder een standaardlens, een macrolens en een dieptesensor, kun je prachtige foto's maken in diverse situaties. De dieptesensor voegt een scherptediepte-effect toe aan je portretfoto's, terwijl de macrolens je in staat stelt om gedetailleerde close-ups te maken van kleine voorwerpen, zoals bloemen. Hoewel de Moto G13 niet de meest krachtige en snelle smartphone op de markt is, is hij zeker geschikt voor dagelijks gebruik en eenvoudige taken. Daarnaast kun je ook genieten van langdurig gebruik, dankzij de indrukwekkende 5.000 mAh batterij. Bij gemiddeld gebruik gaat deze batterij moeiteloos een hele dag mee. En als je toch moet opladen, kun je gebruikmaken van de meegeleverde 10 watt oplader. Het 6,53 inch hd scherm van de Motorola G13 zorgt voor een vloeiende gebruikerservaring, met een verversingssnelheid van 90 keer per seconde. Dit betekent dat alles er soepel uitziet, of je nu door je tijdlijn scrolt of je favoriete spelletjes speelt. Met een opslaggeheugen van 128 GB heb je voldoende ruimte voor al je foto's, video's en apps. En als je nog meer ruimte nodig hebt, kun je het geheugen e.

Pluspunten
  • Het scherm vernieuwt 90 keer per seconde, waardoor bewegingen zoals scrollen er vloeiend uitzien. Met de grote batterij van 5.000 mAh raakt je smartphone niet snel leeg. Met de 128 GB opslagruimte heb je genoeg ruimte voor je apps, foto's en bestanden.

Minpunten
  • Deze smartphone laadt langzamer op dan andere smartphones met een vergelijkbare prijs. Het grote 6,53 inch scherm is lastig te bedienen met één hand.

Veelgestelde vragen over de Motorola Unknown televisie

De Motorola Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,27 cm
Breedte 7,47 cm
Diepte 0,82 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,53 inch.

De Motorola Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Motorola Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies