1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 128GB Roze 5G + Clear View Book Case Roze

Tv Samsung Galaxy S23 128GB Roze 5G + Clear View Book Case Roze

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Bij de aankoop van de Samsung Galaxy S23 128GB Roze 5G ontvang je ook de handige Samsung Clear View Book Case, waarmee je jouw nieuwe smartphone optimaal kunt beschermen. Deze hoogwaardige hoes heeft een transparant venster in de voorflap, waardoor je direct zicht hebt op de tijd, je meldingen en inkomende oproepen zonder het hoesje te hoeven openen. Zo blijf je altijd op de hoogte van wat er gaande is, zelfs als je onderweg bent. De Samsung Galaxy S23 is een indrukwekkende smartphone die zowel compact als krachtig is. Met het 6,1 inch full hd scherm is deze Samsung gemakkelijk met één hand te bedienen. Of je nu je favoriete 3D-games speelt of gebruik maakt van zware apps, met de S23 verloopt alles soepel en probleemloos. Bovendien beschikt deze smartphone over 3 camera's aan de achterzijde: een standaard-, groothoek- en telelens. Dankzij de telelens kun je tot 3 keer inzoomen zonder dat je foto's aan scherpte verliezen. Met een opslagcapaciteit van 128 GB is er voldoende ruimte voor al je foto's, video's en apps. Mocht je echter meer ruimte nodig hebben, dan kun je ook kiezen voor het 256 GB model. Houd er wel rekening mee dat de 3.900 mAh batterij aan de kleinere kant is. Gelukkig gaat de Galaxy S23 bij gemiddeld gebruik nog steeds een hele werkdag mee. En wanneer je batterij toch leeg is, kun je.

Pluspunten
  • Je kunt je meldingen en inkomende oproepen zien zonder dat je het hoesje opent. Dit krachtige apparaat is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-games. Je kunt dit compacte apparaat met een 6,1 inch scherm gemakkelijk met één hand bedienen.

Minpunten
  • Samsung komt zonder oplader, dus je moet er apart een kopen. De batterij van 3.900 mAh gaat minder lang mee dan die van andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,63 cm
Breedte 7,09 cm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Roze van kleur. 

Bekijk ook andere televisies