1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Zwart 5G + Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm

Tv Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Zwart 5G + Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

37,3 mm

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm blijf je niet alleen stijlvol, maar ook gezond. Deze slimme horloge houdt je gezondheid nauwlettend in de gaten en geeft je meldingen door van je nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Zwart 5G. De Galaxy Watch 6 meet onder andere je bloeddruk en hartslag, zodat je altijd op de hoogte bent van je vitaliteit. Maar dat is nog niet alles! De Z Fold 5 is een revolutionaire smartphone die je kunt openklappen tot een 7,6 inch quad hd scherm, waardoor je een comfortabele tabletervaring krijgt. Geniet van je favoriete films en series op een groot scherm, waar je ook bent. Wanneer je de Z Fold 5 weer dichtklapt, verandert het in een handige smartphone met een 6,2 inch hd scherm. Hierdoor kun je eenvoudig multitasken en moeiteloos zware taken uitvoeren, zoals 3D games en beeldbewerking. Wil je nog meer precisie? Geen probleem! Met een apart verkrijgbare S Pen stylus kun je foto's en video's extra nauwkeurig bewerken. En als het op foto's aankomt, kun je rekenen op de haarscherpe beelden van de camera's aan de achterkant van de Samsung Fold 5. Bewaar al je herinneringen, video's en apps op het ruime 256 GB opslaggeheugen. Heb je behoefte aan nog meer ruimte? Dan kun je kiezen voor de 512 GB variant. Houd er echter rekening mee dat de 4.400 mAh batterij bij intensief gebruik mogelijk niet.

Pluspunten
  • Blijf op de hoogte van je gezondheid en meldingen met de inbegrepen Galaxy Watch 6 Classic. Ontvouw de Fold 5 en gebruik je smartphone als een kleine tablet. Je gebruikt deze krachtige smartphone voor de meest veeleisende apps, 3D-games en multitasking.

Minpunten
  • Er zit geen oplader bij de doos, dus je moet deze apart kopen. Deze telefoon is dikker en zwaarder dan andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,49 cm
Breedte 47 mm
Diepte 9 mm

Het schermdiagonaal van de televisie is 37,3 mm.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies