1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Roze 5G

Tv Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Roze 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,8 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Roze 5G is een smartphone die uitblinkt in uitstekende camera's. Met maar liefst 4 camera's aan de achterkant maak je haarscherpe foto's en 8K video's. Wat deze smartphone echt bijzonder maakt, is de telelens die tot wel 10 keer kan inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Bovendien beschikt de standaardlens, met een indrukwekkende 200 megapixels, en alle andere cameralenzen over een nachtmodus, zodat je zelfs in situaties met weinig licht realistische foto's kunt maken. Met een opslaggeheugen van maar liefst 256 GB heb je genoeg ruimte om al je foto's, apps en andere bestanden op te slaan. Als je behoefte hebt aan nog meer ruimte, kun je kiezen voor het 512 GB model. Het grote 6,8 inch scherm van de Galaxy S23 Ultra is niet makkelijk met één hand te bedienen, maar dankzij het formaat en de scherpe quad hd resolutie kun je wel optimaal genieten van je favoriete films en series. Daarnaast zorgt de Snapdragon processor in combinatie met het 8 GB werkgeheugen ervoor dat je moeiteloos de zwaarste taken kunt uitvoeren en snel kunt schakelen tussen verschillende apps. Om je creativiteit de vrije loop te laten, wordt de Samsung Galaxy S23 Ultra geleverd met de S Pen stylus. Hiermee kun je nauwkeurige aantekeningen maken en foto's en video's bewerken. En maak je geen zorgen over de batterijdu.

Pluspunten
  • Met de telelens kun je 10 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit. Dit krachtige apparaat is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-games. Je krijgt Android-updates tot en met februari 2027 verzekerd.

Minpunten
  • Samsung levert geen oplader bij de telefoon, dus die moet je apart kopen. Het grote scherm van 6,8 inch is moeilijk met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,34 cm
Breedte 7,81 cm
Diepte 0,89 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,8 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Roze van kleur. 

Bekijk ook andere televisies