1. inrichting
  2. Apple iPhone 13 256GB Roze

Tv Apple iPhone 13 256GB Roze

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Apple Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Apple Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Apple Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Apple Unknown tv

Met de Apple iPhone 13 256GB Roze maak je nu nog scherpere en levendigere foto's dan ooit tevoren. De verbeterde camera's zorgen ervoor dat je zelfs bij weinig licht heldere en kleurrijke beelden kunt vastleggen. Bovendien is de beeldstabilisatie verder geoptimaliseerd, waardoor je foto's minder snel vervagen en dus nog scherper zijn. Met de nieuwe Cinematic Mode kun je tijdens het filmen en zelfs achteraf het focuspunt in je opname wijzigen, waardoor je creativiteit geen grenzen kent. Met maar liefst 256GB opslaggeheugen heb je ruim voldoende ruimte voor al je apps, muziek, foto's en bestanden. Het 6,1 inch scherm met zijn scherpe weergave zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van al je content. Bovendien is de inkeping voor de FaceTime camera nu smaller en minder opvallend, waardoor je nog meer kunt opgaan in je schermervaring. De Apple iPhone 13 is uitgerust met de nieuwe A15 Bionic Chip en 4 GB werkgeheugen, wat ervoor zorgt dat deze telefoon sneller en krachtiger is dan zijn voorgangers. Daarnaast gaat de batterij maar liefst 2,5 uur langer mee dan die van de iPhone 12, waardoor je de hele dag door kunt gaan zonder tussentijds op te laden. Let op: Apple levert geen oplader en oordopjes mee, dus het is handig om je huidige accessoires te gebruiken of ze apart aan te schaffen. Met de Apple.

Pluspunten
  • Je kijkt films en series in hoge kwaliteit op het scherpe OLED-scherm van 6,1 inch. De grote batterij gaat de hele dag mee bij gemiddeld gebruik zonder dat je het tussendoor hoeft op te laden. Deze iPhone is kleiner dan de iPhone Xr/11 en je kunt hem net als de iPhone 8/X/Xs/12 met één hand bedienen.

Minpunten
  • Een lader en oortjes worden niet automatisch meegeleverd en moet je daarom apart aanschaffen. Je hebt geen telelens voor verliesvrij zoomen, zoals bij de iPhone 13 Pro (Max). Het apparaat heeft geen 3,5 mm aansluiting om een hoofdtelefoon of oortjes op aan te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Apple Unknown televisie

De Apple Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,67 cm
Breedte 7,15 cm
Diepte 0,77 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Apple Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Apple Unknown tv is Roze van kleur. 

Bekijk ook andere televisies