1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Zwart 5G + Duo Draadloze Oplader 15W

Tv Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Zwart 5G + Duo Draadloze Oplader 15W

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,8 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Zwart 5G + Duo Draadloze Oplader 15W ben je altijd verzekerd van een razendsnelle oplaadervaring. Binnen slechts 2 uur is je telefoon volledig opgeladen, zodat je direct weer aan de slag kunt. Maar dat is niet alles, want met de Duo Draadloze Oplader kun je tegelijkertijd ook je Galaxy Watch of draadloze oordopjes opladen. Zo heb je altijd al je favoriete apparaten binnen handbereik. De Samsung Galaxy S23 Ultra is niet alleen een krachtige smartphone, maar ook een professionele camera. Met maar liefst 4 camera's aan de achterkant kun je haarscherpe foto's en 8K video's maken. De telelens zoomt zelfs tot 10 keer in, zonder dat je beeldkwaliteit verliest. Met het ruime 256 GB opslaggeheugen kun je al je foto's, apps en bestanden gemakkelijk opslaan. En als je nog meer ruimte nodig hebt, kun je kiezen voor het 512 GB of zelfs het 1 TB model. Het grote 6,8 inch scherm van de Galaxy S23 Ultra zorgt voor een meeslepende kijkervaring. Dankzij de scherpe quad hd resolutie geniet je van al je favoriete films en series in de hoogste beeldkwaliteit. Maar deze telefoon is niet alleen geschikt voor entertainment, want met de S23 Ultra kun je ook de zwaarste taken uitvoeren en snel schakelen tussen verschillende apps. Met de meegeleverde S Pen stylus kun je nauwkeurige aantekeningen maken en foto's en video's bewer.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde draadloze oplader kun je jouw nieuwe S23 Ultra volledig opladen in 2 uur. Je bent verzekerd van Android updates tot en met februari 2027. Met de telelens kun je tot 10 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit.

Minpunten
  • Het is moeilijk om het grote scherm van 6,8 inch met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,34 cm
Breedte 7,81 cm
Diepte 0,89 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,8 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies