1. inrichting
  2. Motorola Edge 30 Fusion 128GB Zwart 5G

Tv Motorola Edge 30 Fusion 128GB Zwart 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Motorola Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Motorola Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Motorola Unknown

Schermdiagonaal

6,55 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Motorola Unknown tv

De Motorola Edge 30 Fusion 128GB Zwart 5G is een revolutionaire smartphone die je kracht en snelheid biedt. Dankzij de geavanceerde Snapdragon 888+ processor en 8 GB werkgeheugen kun je zonder moeite schakelen tussen verschillende zware apps. Bovendien heeft het beeldscherm een indrukwekkende verversingssnelheid van 144 keer per seconde, waardoor alle bewegingen, zoals scrollen en gamen, vloeiend en naadloos worden weergegeven. Met een grootte van 6,55 inch en een full HD-scherm kun je genieten van films en series in de hoogste kwaliteit. Het enige nadeel is dat deze smartphone iets lastiger met één hand te bedienen is vanwege zijn omvang. Aan de achterkant van het toestel vind je drie camera's van uitstekende kwaliteit. De groothoeklens stelt je in staat om prachtige foto's te maken van grote gebouwen en groepen mensen. Met de handige macrolens kun je zelfs de kleinste details van bloemen en vlinders van dichtbij vastleggen. Deze smartphone biedt ook voldoende opslagruimte met zijn 128 GB opslaggeheugen, zodat je al je favoriete apps en foto's kunt opslaan. En maak je geen zorgen over de batterijduur, want de krachtige 4.400 mAh batterij gaat bij gemiddeld gebruik de hele dag mee. En als je batterij toch leeg raakt, kun je hem razendsnel opladen met de meegeleverde 68 watt snellader. Kortom, de Motorola Edge 30 Fusion.

Pluspunten
  • Het scherm heeft een verversingssnelheid van 144 keer per seconde, waardoor bewegingen zoals scrollen er vloeiend uitzien. Deze telefoon is krachtig, dus je kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende zware apps. Met de bijgeleverde oplader van 68 watt laad je de batterij razendsnel op.

Minpunten
  • Je kunt het grote 6,55 inch scherm moeilijk met één hand bedienen. Er is geen telelens beschikbaar om zonder kwaliteitsverlies in te zoomen.

Veelgestelde vragen over de Motorola Unknown televisie

De Motorola Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,85 cm
Breedte 7,19 cm
Diepte 0,745 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,55 inch.

De Motorola Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Motorola Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies