1. inrichting
  2. Samsung Galaxy A54 128GB Zwart 5G + Samsung Snellader Zwart

Tv Samsung Galaxy A54 128GB Zwart 5G + Samsung Snellader Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,4 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy A54 128GB Zwart 5G + Samsung Snellader Zwart hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij. Met de Samsung Snellader Zwart laad je je smartphone in ongeveer één uur volledig op, zodat je snel weer verder kunt. De Samsung Galaxy A54 is uitgerust met een groothoeklens waarmee je prachtige foto's kunt maken van grote gebouwen of landschappen. Daarnaast beschikt het toestel over een macrolens, waarmee je scherpe foto's kunt maken van kleine voorwerpen, zoals bloemen of insecten. Met het 128 GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte om al je foto's, apps en andere bestanden op te slaan. De Samsung Galaxy A54 heeft een indrukwekkende batterijcapaciteit van 5.000 mAh, waardoor je de hele dag kunt genieten van je smartphone zonder je zorgen te maken over een lege batterij. Het 6,4 inch full hd scherm zorgt voor een comfortabele kijkervaring tijdens het bekijken van je favoriete films en series. Houd er wel rekening mee dat het formaat van het toestel het gebruik met één hand wat lastiger kan maken.

Pluspunten
  • Laad je A54 in ongeveer één uur volledig op met de oplader die is meegeleverd. Met deze smartphone maak je scherpere foto's dan met andere apparaten in deze prijsklasse. Je ontvangt beveiligingsupdates tot en met maart 2028.

Minpunten
  • Het is moeilijk om het grote 6,4 inch scherm met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,82 cm
Breedte 7,67 cm
Diepte 0,82 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,4 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies