1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Zwart 5G + Samsung Slim S Pen Case Grijs

Tv Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Zwart 5G + Samsung Slim S Pen Case Grijs

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

7,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Bescherm je splinternieuwe Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Zwart 5G met de elegante Samsung Slim S Pen Case Grijs. Met de bijgeleverde S Pen stylus kun je nauwkeurig aantekeningen maken of je foto's bewerken. Vouw de Fold 5 open en geniet van het 7,6 inch quad hd-scherm dat dienst doet als een compacte tablet. Hierdoor kun je comfortabel genieten van je favoriete films en series. Wanneer je de telefoon dichtklapt, heb je een handige 6,2 inch hd-scherm tot je beschikking, waarmee je de Fold 5 kunt gebruiken als een normale smartphone. Het grote scherm biedt voldoende ruimte om efficiënt te multitasken. Dankzij de krachtige processor en het royale 12 GB werkgeheugen kan de Fold 5 moeiteloos zware taken aan, zoals het spelen van 3D-games en het bewerken van afbeeldingen. Met de hoogwaardige camera's aan de achterkant van de Samsung Fold 5 maak je haarscherpe foto's. Bewaar al je kostbare herinneringen, video's en apps op het ruime 256 GB opslaggeheugen. Als je extra ruimte nodig hebt, kun je ook kiezen voor de 512 GB variant. Houd er echter rekening mee dat de 4.400 mAh batterij bij intensief gebruik mogelijk niet de hele dag meegaat.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde S Pen stylus in de case kun je afbeeldingen extra nauwkeurig bewerken. Open de Fold 5 en gebruik je smartphone als een kleine tablet. Dit krachtige apparaat wordt gebruikt voor zware apps, 3D-games en multitasking.

Minpunten
  • Er zit geen lader in de doos, dus je moet deze apart kopen. Deze telefoon is dikker en zwaarder dan andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,49 cm
Breedte 12,99 cm
Diepte 0,61 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 7,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Grijs van kleur. 

Bekijk ook andere televisies