1. inrichting
  2. Samsung Galaxy A14 128GB Zwart 4G + Samsung Snellader Zwart

Tv Samsung Galaxy A14 128GB Zwart 4G + Samsung Snellader Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy A14 128GB Zwart 4G + Samsung Snellader Zwart is de perfecte combinatie voor iedereen die op zoek is naar een snelle oplaadoplossing. Met deze set kun je je smartphone binnen 2 uur weer volledig opladen. Daarnaast biedt het 128 GB opslaggeheugen voldoende ruimte voor al je apps, foto's en andere bestanden. De Samsung A14 is uitgerust met een indrukwekkende 5.000 mAh batterij, waardoor je zonder problemen de hele dag kunt genieten van je telefoon. Het grote 6,6 inch full hd scherm zorgt ervoor dat je comfortabel kunt genieten van je favoriete films en series. Houd er echter rekening mee dat het formaat van de telefoon het moeilijk maakt om met één hand te bedienen. Het enige wat je moet weten is dat deze Galaxy A14 geen toegang biedt tot het 5G-netwerk, wat betekent dat je niet de maximale internetsnelheid kunt behalen met dit toestel. Als je hier wel interesse in hebt, raden we je aan om te kiezen voor de Samsung Galaxy A14 5G. Kortom, de Samsung Galaxy A14 128GB Zwart 4G + Samsung Snellader Zwart is een krachtige en handige combinatie die ervoor zorgt dat je altijd snel je telefoon kunt opladen en voldoende ruimte hebt voor al je favoriete bestanden.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde oplader laad je A14 in 2 uur volledig op. Dankzij de grote 5.000 mAh batterij gaat de batterij van je smartphone niet snel leeg. Met 128 GB aan geheugen heb je voldoende ruimte voor je apps, foto's en bestanden.

Minpunten
  • Doordat dit apparaat niet compatibel is met 5G, behaal je niet de maximale internetsnelheid. Het grote 6,6 inch scherm is lastig te bedienen met één hand.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,77 cm
Breedte 7,8 cm
Diepte 0,91 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies