1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Zwart 5G + Samsung Accessoirepakket

Tv Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Zwart 5G + Samsung Accessoirepakket

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

7,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Zwart 5G + Samsung Accessoirepakket ben je verzekerd van optimale bescherming en functionaliteit. De meegeleverde Slim S Pen Case zorgt ervoor dat jouw nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Zwart 5G beschermd blijft tegen schade. Daarnaast bevat het hoesje een S Pen stylus, waarmee je jouw foto's tot in de kleinste details kunt bewerken en moeiteloos notities kunt maken. Dankzij de Samsung 25 watt oplader die bij deze set wordt geleverd, laad je de Fold 5 binnen slechts 30 minuten voor de helft op. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten voordat je weer gebruik kunt maken van je smartphone. Wanneer je de Fold 5 opent, ontvouwt zich een indrukwekkend 7,6 inch quad hd scherm, waardoor je geniet van een unieke kijkervaring. Dit scherm functioneert als een kleine tablet, waardoor je optimaal kunt genieten van je favoriete films en series in het comfort van je eigen hand. Dankzij het 6,2 inch hd scherm aan de buitenkant van de Fold 5 kun je deze smartphone ook gebruiken als een normale smartphone. Dit biedt je de flexibiliteit om eenvoudig te multitasken en zware taken uit te voeren, zoals het spelen van 3D-games en het bewerken van beelden. Met de krachtige camera's aan de achterkant van de Samsung Fold 5 maak je haarscherpe foto's die je vervolgens kunt opslaan op het ruime 512 GB opslaggeheugen. H.

Pluspunten
  • Met de case, de S Pen stylus en de oplader heb je in één keer alles wat je nodig hebt voor een goede start met je Fold 5. Vouw de Fold 5 open en gebruik je smartphone als een kleine tablet. Je kunt dit krachtige apparaat gebruiken voor de meest veeleisende apps, 3D-games en multitasking.

Minpunten
  • Deze telefoon is dikker en zwaarder dan andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,49 cm
Breedte 12,99 cm
Diepte 0,61 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 7,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies