1. inrichting
  2. Samsung Galaxy A14 128GB Zwart 4G + Otterbox React Back Cover Transparant

Tv Samsung Galaxy A14 128GB Zwart 4G + Otterbox React Back Cover Transparant

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Otterbox Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Otterbox Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Otterbox Unknown

Schermdiagonaal

6,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Otterbox Unknown tv

De Samsung Galaxy A14 128GB Zwart 4G + Otterbox React Back Cover Transparant biedt de ultieme bescherming voor je smartphone tegen vallen en krassen. Zelfs na een val van 1,2 meter blijft je toestel in perfecte staat. Met maar liefst 128 GB opslagruimte heb je voldoende capaciteit voor al je apps, foto's en andere bestanden. Daarnaast zorgt de krachtige 5.000 mAh batterij van de Samsung A14 ervoor dat je probleemloos de hele dag kunt genieten van je telefoon. Je kunt de batterij eenvoudig opladen met een apart verkrijgbare 15 watt snellader. Het grote 6,6 inch full hd scherm van de Samsung A14 biedt een comfortabele kijkervaring voor je favoriete films en series. Houd er echter rekening mee dat het formaat van het toestel het moeilijk maakt om met één hand te bedienen. Het is belangrijk op te merken dat de Galaxy A14 geen toegang heeft tot het 5G-netwerk, waardoor je niet de maximale internetsnelheid kunt ervaren met dit toestel. Als je echter wel gebruik wilt maken van het 5G-netwerk, raden we je aan te kiezen voor de Samsung Galaxy A14 5G. Met de Samsung Galaxy A14 128GB Zwart 4G + Otterbox React Back Cover Transparant ben je verzekerd van optimale bescherming en functionaliteit voor je smartphone.

Pluspunten
  • Je beschermt je smartphone tegen vallen en krassen met de bijgeleverde hoes. Dankzij de grote batterij van 5.000 mAh raakt je smartphone niet snel leeg. Met de 128 GB opslagruimte heb je genoeg plek voor je apps, foto's en bestanden.

Minpunten
  • Doordat dit apparaat niet compatibel is met 5G, behaal je niet de maximale internetsnelheid. Het grote 6,6 inch scherm is lastig te bedienen met één hand.

Veelgestelde vragen over de Otterbox Unknown televisie

De Otterbox Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,77 cm
Breedte 7,8 cm
Diepte 0,91 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,6 inch.

De Otterbox Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Otterbox Unknown tv is Transparant van kleur. 

Bekijk ook andere televisies