1. inrichting
  2. Apple iPhone 12 128GB Zwart + Apple Usb C Oplader 20W

Tv Apple iPhone 12 128GB Zwart + Apple Usb C Oplader 20W

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Apple Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Apple Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Apple Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Apple Unknown tv

Met de Apple iPhone 12 128GB Zwart + Apple Usb C Oplader 20W is het opladen van je nieuwe iPhone een fluitje van een cent. Binnen een halfuur is je batterij al voor de helft opgeladen. Het 6.1 inch scherm met OLED technologie zorgt ervoor dat de zwarttinten echt zwart zijn. Met 128 GB opslagruimte heb je genoeg ruimte voor al je apps en foto's. Als je nog meer opslagruimte nodig hebt, kun je kiezen voor de 128 GB variant. De achterkant van de iPhone is gemaakt van glas, waardoor draadloos opladen mogelijk is. De aluminium zijkanten hebben het bekende hoekige ontwerp van de iPad Pro. Aan de achterkant van het toestel vind je een groothoeklens en een ultragroothoeklens, waarmee je prachtige landschappen en grote gebouwen kunt vastleggen. Zelfs bij weinig licht kun je met de Nachtmodus mooie foto's maken. Dankzij het 128GB geheugen heb je genoeg ruimte om al je foto's en video's op te slaan. Met de 5G-ondersteuning van de iPhone 12 heb je altijd een stabiele internetverbinding, zelfs op drukke plekken. De meegeleverde 20 watt oplader is krachtig genoeg om je iPhone snel op te laden, vooral via een MagSafe oplader. Let op: oordopjes zijn niet inbegrepen. Met de Apple iPhone 12 128GB Zwart + Apple Usb C Oplader 20W ben je klaar voor de toek.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader laad je je iPhone in een half uur voor de helft op. Met deze iPhone maak je verbinding met het nieuwe, snelle 5G-netwerk. Deze iPhone is kleiner dan de iPhone Xr/11 en bedien je net als de iPhone 7/8/11 Pro/12 Pro met één hand.

Minpunten
  • Met een refresh rate van 60 keer per seconde is het scherm minder vloeiend dan dat van vergelijkbare smartphones. Oortjes worden niet standaard meegeleverd en dien je daarom los aan te schaffen. Het toestel heeft geen 3,5 mm aansluiting waar je een koptelefoon of oortjes op kunt aansluiten.

Veelgestelde vragen over de Apple Unknown televisie

De Apple Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,67 cm
Breedte 7,15 cm
Diepte 0,74 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Apple Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Apple Unknown tv is Wit van kleur. 

Bekijk ook andere televisies