1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Creme 5G + Samsung Accessoirepakket

Tv Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Creme 5G + Samsung Accessoirepakket

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Crème 5G is een revolutionaire vouwbare smartphone die een geheel nieuwe gebruikerservaring biedt. Met de meegeleverde back cover geniet je van maximale bescherming voor jouw kostbare toestel. Het 6,7 inch full hd scherm kan moeiteloos worden geopend en gesloten, waardoor de smartphone gemakkelijk in je broekzak past. Bovendien beschikt de dichtgeklapte Flip 5 over een handig 3,4 inch scherm aan de buitenkant, waarop je snel berichten kunt lezen of video's kunt bekijken. Dankzij de meegeleverde Samsung 25 Watt oplader is een lege batterij geen probleem meer. Binnen slechts 30 minuten laad je de Flip 5 namelijk al voor de helft op, zodat je snel weer verder kunt. Met de 2 camera's aan de achterkant maak je haarscherpe foto's en video's die je vervolgens kunt opslaan op het ruime 512 GB opslaggeheugen. Of je nu foto's, video's of apps wilt bewaren, met deze Galaxy Flip 5 heb je altijd genoeg ruimte. Deze vouwbare smartphone is niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook krachtig genoeg voor de zwaarste taken, zoals het spelen van 3D games. De kleine 3.700 mAh batterij kan gedurende de dag wel wat extra power gebruiken, maar dankzij de snellaadfunctie is dit geen probleem. Kortom, met de Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Crème 5G + Samsung Accessoirepakket haal.

Pluspunten
  • Met het hoesje en de oplader heb je in één keer alles wat je nodig hebt voor een goede start met je Flip 5. Vouw de Flip 5 dicht en neem hem eenvoudig mee in je tas of broekzak. Plaats het apparaat in een hoek van 90 graden en houd je handen vrij tijdens het videobellen.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh heeft een kortere levensduur in vergelijking met andere smartphones. De camera's produceren minder scherpe foto's dan die van andere smartphones in dezelfde prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,51 cm
Breedte 7,79 cm
Diepte 0,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies