1. inrichting
  2. OnePlus 10 Pro 256GB Groen 5G

Tv OnePlus 10 Pro 256GB Groen 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de OnePlus Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de OnePlus Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie OnePlus Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de OnePlus Unknown tv

De OnePlus 10 Pro 256GB Groen 5G is een fantastische smartphone die je versteld zal doen staan. Met zijn krachtige 5.000 mAh batterij hoef je je geen zorgen te maken dat je zonder stroom komt te zitten. Zelfs bij intensief gebruik gaat de batterij gemakkelijk een hele dag mee. En als je toch snel wilt opladen, is dat geen probleem. Met de meegeleverde oplader laad je de telefoon binnen een half uur weer volledig op. Wat deze smartphone echt bijzonder maakt, zijn de camera's. Ze zijn ontwikkeld door het gerenommeerde cameramerk Hasselblad. Hierdoor ben je verzekerd van haarscherpe foto's, zelfs in het donker. De telelens stelt je in staat om 3 keer in te zoomen zonder dat je foto's en 4K video's aan scherpte verliezen. En het beste van alles is dat je al je prachtige beelden kunt bekijken op het grote 6,7 inch quad hd scherm. Dit scherm toont alle details van je eigen video's, evenals van games, films en series. Met een opslagcapaciteit van 256 GB hoef je je nooit zorgen te maken over ruimtegebrek. Je kunt al je muziek, films, apps en foto's gemakkelijk opslaan op dit grote geheugen. Het enige nadeel is dat het geheugen niet uitbreidbaar is met een geheugenkaart. Bovendien moet je er rekening mee houden dat de OnePlus 10 Pro een behoorlijk formaat heeft, waardoor het moeilijk is om hem met één hand te bedienen. Gelukkig z.

Pluspunten
  • Met de verschillende camera's in dit toestel maak je haarscherpe foto's. Je smartphone raakt niet snel leeg dankzij de grote 5.000 mAh batterij. Dit krachtige toestel gebruik je voor de zwaarste apps en 3D games.

Minpunten
  • Het is moeilijk om het grote 6,7 inch scherm met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de OnePlus Unknown televisie

De OnePlus Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,3 cm
Breedte 7,39 cm
Diepte 0,74 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De OnePlus Unknown heeft een Unknown schermtype.

De OnePlus Unknown tv is Groen van kleur. 

Bekijk ook andere televisies