1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Plus 512GB Zwart 5G + Galaxy Watch5 Zwart 44mm

Tv Samsung Galaxy S23 Plus 512GB Zwart 5G + Galaxy Watch5 Zwart 44mm

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

44 mm

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy S23 Plus 512GB Zwart 5G en de Galaxy Watch5 Zwart 44mm ben je helemaal klaar voor de toekomst. Met deze combinatie heb je de ultieme technologie in handen. De Galaxy Watch5 houdt je altijd op de hoogte van al je meldingen en oproepen, zodat je nooit meer iets belangrijks hoeft te missen. Bovendien kun je met deze slimme horloge contactloos betalen, wat het leven een stuk gemakkelijker maakt. Maar dat is nog niet alles. De Galaxy Watch5 heeft ook verschillende sensoren waarmee je een beter inzicht krijgt in je gezondheid. Het houdt je hartslag, slaap en stressniveaus bij, zodat je altijd op de hoogte bent van je welzijn. Met de Samsung Galaxy S23 Plus ben je verzekerd van een krachtige smartphone-ervaring. Met een groot 6,6 inch scherm geniet je optimaal van je favoriete films en series in Full HD. En dankzij de krachtige Snapdragon processor kun je moeiteloos multitasken en zelfs de zwaarste taken en 3D-games aan. Met de 3 camera's aan de achterkant van de Galaxy S23 Plus maak je haarscherpe foto's en 8K-video's die je direct kunt delen met vrienden en familie. En met maar liefst 512GB opslaggeheugen hoef je je geen zorgen te maken over ruimtegebrek. Bewaar al je foto's, apps en opgeslagen films en series zonder enige beperking. En dankzij de krachtige 4.700 mAh batterij gaat de.

Pluspunten
  • Bekijk jouw meldingen en beantwoord binnenkomende oproepen op de bijgevoegde Galaxy Watch5. Dit krachtige apparaat is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-games. Je bent verzekerd van Android-updates tot en met februari 2027.

Minpunten
  • Het is moeilijk om het grote 6,6 inch scherm met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,78 cm
Breedte 44 mm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 44 mm.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies