1. inrichting
 2. Fairphone 4 128GB Grijs 5G + Back Cover Grijs

Tv Fairphone 4 128GB Grijs 5G + Back Cover Grijs

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Fairphone Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Fairphone Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Fairphone Unknown

Schermdiagonaal

6,3 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Fairphone Unknown tv

Bescherm je splinternieuwe Fairphone 4 128GB Grijs 5G tegen schade met de Protective Back Cover Grijs. Deze back cover biedt bescherming aan de zijkanten en achterkant van je smartphone, waardoor krassen en deuken worden voorkomen. De Fairphone 4 is een duurzame en eerlijke smartphone die zoveel mogelijk is gemaakt van gerecycled materiaal. Bovendien kun je eenvoudig onderdelen vervangen als ze niet meer werken. Door deze eigenschappen is deze smartphone iets dikker dan andere modellen. Bij aanschaf van de Fairphone 4 ontvang je tot en met 2026 maandelijkse beveiligingsupdates. Daarnaast biedt Fairphone 3 jaar extra garantie, bovenop de 2 jaar garantie die je al van Coolblue krijgt. Hierdoor is de totale garantieperiode maar liefst 5 jaar. Om te profiteren van deze extra garantie, dien je je aankoop te registreren bij Fairphone. Op de productpagina kun je meer informatie vinden over hoe je dit kunt doen. De Fairphone 4 is geschikt voor alledaagse taken, zoals het gebruik van sociale media, Spotify en YouTube. Op het 6,3 inch full HD-scherm kun je genieten van gedetailleerde films en games. Houd er echter rekening mee dat de kleuren iets minder helder zijn dan bij vergelijkbare smartphones. Let op: er worden geen adapter en usb C-kabel meegeleverd.

Pluspunten
 • 1

  .

  Met de meegeleverde achtercover bescherm je jouw smartphone vanaf dag één tegen schade. 2

  .

  Dit apparaat is grotendeels vervaardigd uit gerecyclede materialen en is daarom beter voor het milieu. 3

  .

  Je kunt verschillende onderdelen gemakkelijk zelf vervangen voor een relatief lage prijs.

Minpunten
 • Het scherm is minder scherp dan dat van andere smartphones in deze prijsklasse. Er wordt geen oplader of USB-C-kabel meegeleverd, dus die moet je apart aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Fairphone Unknown televisie

De Fairphone Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,2 cm
Breedte 7,55 cm
Diepte 0,1 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,3 inch.

De Fairphone Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Fairphone Unknown tv is Grijs van kleur. 

Bekijk ook andere televisies