Tv Samsung Galaxy S21 FE 128GB Groen 5G + Belkin Draadloze Oplader 10W

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Belkin Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Belkin Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Belkin Unknown

Schermdiagonaal

6,4 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Belkin Unknown tv

Met de Samsung Galaxy S21 FE 128GB Groen 5G + Belkin Draadloze Oplader 10W heb je alles wat je nodig hebt om moeiteloos te genieten van je smartphone-ervaring. Met de draadloze oplader van Belkin kun je jouw Samsung Galaxy S21 FE 128GB Groen 5G opladen zonder gedoe met kabels. Het opladen duurt slechts 2,5 uur, zodat je snel weer volledig gebruik kunt maken van je telefoon. De batterij heeft een capaciteit van 4.500 mAh en gaat de hele dag mee bij gemiddeld gebruik. Het 6,4 inch full hd scherm zorgt voor een meeslepende kijkervaring. Met een verversingssnelheid van 120 keer per seconde worden animaties in games vloeiend weergegeven. Ondanks het grote formaat past de Samsung Galaxy S21 FE 128GB Groen 5G nog steeds gemakkelijk in je broekzak. De krachtige Snapdragon 888 processor zorgt ervoor dat deze smartphone geschikt is voor zware taken, zoals het spelen van 3D-games en het bewerken van beelden. Met de camera's aan de achterkant maak je haarscherpe foto's, zowel overdag als 's avonds. De telelens stelt je in staat om 3 keer in te zoomen zonder verlies van scherpte, zowel bij foto's als bij 8K video's. Let op: Samsung levert geen normale, bedrade oplader mee. Om je smartphone in slechts 70 minuten op te laden, adviseert Samsung om een aparte Samsung 25 watt oplader aan te schaffen. Met de.

Pluspunten
  • Laad je smartphone snel en draadloos op met de meegeleverde draadloze oplader. Met de telelens kun je tot 3 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit. Je gebruikt dit krachtige apparaat voor de meest veeleisende apps en 3D-games.

Minpunten
  • Met een geheugenkaart breid je de opslagcapaciteit niet uit.

Veelgestelde vragen over de Belkin Unknown televisie

De Belkin Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,57 cm
Breedte 7,45 cm
Diepte 0,79 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,4 inch.

De Belkin Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Belkin Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies