1. inrichting
  2. Samsung Galaxy A14 128GB Groen 4G + Samsung Snellader Zwart

Tv Samsung Galaxy A14 128GB Groen 4G + Samsung Snellader Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Laad je smartphone snel op met de Samsung Galaxy A14 128GB Groen 4G + Samsung Snellader Zwart. Dankzij de snellader is je batterij binnen 2 uur weer volledig opgeladen. Met het ruime opslaggeheugen van 128 GB heb je genoeg ruimte voor al je apps, foto's en andere bestanden. De Samsung A14 is uitgerust met een grote 5.000 mAh batterij, waardoor deze bij gemiddeld gebruik moeiteloos een hele dag meegaat. Op het grote 6,6 inch full hd scherm van de Samsung A14 geniet je comfortabel van je favoriete films en series. Houd er wel rekening mee dat het toestel door zijn formaat iets moeilijker met één hand te bedienen is. Let op: de Samsung Galaxy A14 biedt geen toegang tot het 5G netwerk, waardoor je niet de maximale internetsnelheid haalt. Wil je wel gebruik maken van het 5G netwerk? Kies dan voor de Samsung Galaxy A14 5G. Met de Samsung Galaxy A14 128GB Groen 4G + Samsung Snellader Zwart ben je verzekerd van een snelle oplaadtijd en voldoende opslagruimte voor al je digitale behoeften.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde oplader laad je A14 in 2 uur volledig op. Met de grote batterij van 5.000 mAh raakt je smartphone niet snel leeg. Je hebt genoeg ruimte voor je apps, foto's en bestanden op het 128 GB geheugen.

Minpunten
  • Aangezien dit apparaat niet compatibel is met 5G, behaal je niet de maximale snelheid op het internet. Het grote 6,6 inch scherm is moeilijk te bedienen met één hand.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,77 cm
Breedte 7,8 cm
Diepte 0,91 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies